watch me go
Door: lin
Blijf op de hoogte en volg linda
25 December 2006 | Nederland, Amsterdam
1 januari 10.10, vertrek ik vanaf Schiphol via Atlanta naar MexicoCity om om 22.30 in een van de grootste steden ter wereld aan te komen. De voorbereidingen zijn getroffen, mn kamer zit bijna in dozen, de onderhuurster is geregeld, de verzekering moet nog gecheckt worden, de ggd bezocht en de vakken uitgezocht; wat is zo'n week vol feestdagen toch ideaal!
Mijn overzees bezoek zal ik na een half jaar afsluiten door daarna 3 maanden door midden-amerika te trekken. Maar eerst zal ik de komende 5 maanden in de tweede-veiligste stad van Mexico te verblijven (jaja, je doet veel info op in de foldertjes). Met wat uitstapjes zo nu&dan, zo hier&daar, wordt Queretaro mijn hometown!
Nu eerst van de bezoekjes aan opa&oma, pa&ma en gezellige dagjes met zus en vrienden&vriendinnen, huisgenoten genieten, geconcentreerd in een feestje, en ik ben klaar om het nieuwe jaar beginnend in Mexico in te gaan!
27 December 2006 - 11:35
Maartje :
Hey Lin, heb ik nou zowaar de eer om de spits af te bijten door een reactie te schrijven op je eerste stukje! Nou bij deze, dat er nog maar veel leuke stukjes mogen volgen, dat je maar veel mooie foto's mag plaatsen, leuke vakken gaat volgen, aardige mensen gaat ontmoeten, mooie dingen gaat zien enz!!! Het lijkt me in ieder geval een super leuke ervaring, en ik ben erg benieuwd naar je belevenissen! Morgen ben ik er helaas niet bij, druk-druk, maar ik wil je bij deze alvast heel veel plezier wensen. Geniet ervan he!! -
28 December 2006 - 15:35
Shanne:
Hey Lin,
ben nu bij pake en beppe en we hebben even je site in de favorieten gegooid! Kunnen zij ook lezen wat je allemaal beleefd!
kus Shanne -
02 Januari 2007 - 14:08
Tanja:
lindapindapoepchinees! maak er een geweldige tijd van! je suis jalouse! liefs van tanja -
02 Januari 2007 - 14:14
Tante Bet:
lieve linda
wat leuk dat je naar mexico bent gegaan, ik gun het je van harte ondanks het feit dat ik je bezoekjes wel ga missen. Sinds je vertrek gisteren heb ik voortdurend de neiging 7uur van de (nederlandse)tijd af te trekken en te denken oh nu zal ze ongeveer daar zijn, nu zal ze vast slapen enz. Maar dat zal wel slijten als je er zometeen wat langer bent. Tegen de tijd dat je dit leest ben je vast al wel een beetje ingeburgerd. k ben erg benieuwd te lezen hoe het dan met je zal zijn. kusjes -
04 Januari 2007 - 13:38
Marleen:
Lieve lin ik wens je heel veel plezier in Mexico!!
xx liefs je zusje! -
05 Januari 2007 - 13:12
Henk Pieper:
Lieve Linda
Geniet van het mooie mexico,
Grt Annet Henk
07 Januari 2007 - 17:52
Dik:
Hoi Linda,
Leuk om je avonturen (?) te volgen. Ik heb me dus ook maar aangemeld.
Het is nog wat vroeg, maar ik weet natuurlijk niet hoe vaak je dit leest, dus daarom nu alvast: van harte gefeliciteerd met je verjaardag en prettige paasdagen.
Groeten van je ome Dik